CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Esillä esittelynäyttelyssä

Olimme eilen Porokin järjestämässä esittelynäyttelyssä Oulussa. Kerta oli meille kaikille ensimmäinen. Paikkana oli hyvin viihtyisä Pateniemen Honkapirtti, jossa oli paikalla 50 kissaa.


Alku meni ihan mukavasti. Gaston jaksoi kurkkijoita, katselijoita sekä rapsuttelijoita ihan kivasti.
Ensimmäinen rotuesittely oli klo. 12.00, jolloin minä vein Kassun lavalle. Alku meni jälleen hyvin, mutta venytettynä herra ei viihtynyt koko aikaa. Myös mikrofonista tuleva ääni oli hiukan epämiellyttävä, saati ne kaikki ihmissilmät lavan alapuolella.Kunnialla kuitenkin selvisimme, mutta me havahduimme todella tämän jälkeen; herralla on tosiaan uhmaikä. Onneksi Kissamaailman forumilla oli minua varoitettu siitä että saattaa tulla pieni teineilyjakso näyttelyissä, että sitä ei kannata säikähtää.

Gaston mökötti häkissään, mikä puolestaan osottautui entistä kovemmaksi ihmismagneetiksi. Yritä siinä nyt sitten olla kiukkuinen, kun joku oli jatkuvasti häkin luona kurkkimassa sisään.


Välillä toki nostelimme herraa pois ja annoimme ihmisten rapsutella. Lopulta Gaston otti ohjat omiin käsiin ja tyynesti painoi tassullaan ihmisten käsiä pois naaman luota. Kaiken lisäksi tämä lähinnä huvitti ihmisiä, jolloin Kassu kurtisti kulmiaan entisestään.

Pakko mainita, että huomatkaa yläkuvassa Gastonin karva: Kainaloista ylöspäin on karva muuttunut jo silkkiseksi ja koko alaosa on vielä pentukarvaa.


Viimeiseen rotuesittelyyn pyysin avopuolisoani esittelemään Gastonin, että saan otettua kuvia. Samoin kävi hänelle: Hetken aikaa Kassu jaksoi, mutta sitten väsyi ja kömpi avokin olkapäälle, selkä yleisöä kohti.

Yleisönsuosikiksi oli äänestetty komea kotikissa, joka painoi 9-10kg. En taaskaan saanut otettua kuvia juuri lainkaan muista kissoista, vaikka paikalla oli myös Gastonin ukin, Willy Wonkan veljen Charlien pojat... Mielenhäiriö palvelusväen kamerankäytössä.
Gaston jakoi yleisönsuosikin 2. sijan ja toi kotiin mukanaan pieniä tuliaisia nappuloiden kera!

Palvelusväki piti päivää jopa raskaampana mitä normaalit näyttelypäivät ovat. Kivaa kyllä oli, mutta kova oli jano kun oli puhunut koko päivän ihmisten kanssa.

10 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Gaston on komea! Onnittelut yleisön suosiota saaneelle. :)

Unknown kirjoitti...

Ihana kuva tuo ylin. Komea nuorimies, onnittelut yleisön kakkossuosikin paikasta.

Mayo kirjoitti...

Tyttäreni oli meidän kissan kanssa myös siellä. Ensimmäistä kertaa : )

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Kassu ! Pidit Maine Coonien mainetta yllä, että 2. sija yleisön suosikkina, mahtavaa !!

Lendi kirjoitti...

Kassu kiittää onnitteluista :) Onneksi reissu oli eilen, kun nyt olen itse kipeänä :/
Mayon tyttärellä oli ilmeisesti harmaavalkoinen norski mukana?

luolaleijona kirjoitti...

Voi hurja tuota Gastonin "turpaa" ylimmässä kuvassa :D On siinä äijä kissa. Onnea yleisön suosiosta! En ihmettele sitä lainkaan ;)

Henriikka kirjoitti...

Tuosta pienestä äkäilystä ei tosiaan kannata hätkähtää, tosi yleistä nuorilla kollipojilla ;) Adamin kanssa näyttelyt olivat 6 kk iän jälkeen aikamoista taistelua aina tuonne vuoden ikään asti, parissa viime näyttelyssä on ollut parempi.
Itse olen saanut sellaisia neuvoja muilta kollinomistajalta ja tuomareilta, että noille pojanklopeille pitää vaan näyttää kuka määrää eikä antaa periksi. Kassukin voi olla seuraavassa näyttelyssä taas oma hurmaava itsensä, kunhan pääsee teiniangstistaan ;)

Lendi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista :)

Me tehtiinkin tarkoituksella niin, että kun Gaston rimpuili, niin sillon se ei tosiaan päässyt häkkiin. Heti kun rentoutui, niin silloin sai luvan mennä nukkumaan. Ei siinä nyt muu auta kun kestää ja otatella :/ Ainut suuri ongelma on vaan se venyttäminen, kun siinä ei oikein voi mitään jos kissa on kakkajäykkänä, eikä anna yhtään löysää. Tai sitten multa puuttuu vaan oikea taktiikka saada poitsu löysäksi vaikka sitä ottaa päähän ja tappelee vastaan ;)

Pirjo kirjoitti...

Se venyttäminen onkin vaikeaa. Viime kesänä Kempeleessä en saanut Leoa yhtään venytykseen. Kun 7 kiloa´sanoo "ei tippaakaan", niin ei sitten. Mutta komea on kollinne. Ihana kollinaama!

Sanna kirjoitti...

Jee onnea Kassulle! Oltiin Kossin kanssa siinä vähän matkan päässä kanssa esittelemässä, ja vaikka Kossi viihtyykin erinomaisesti häkissä, niin nyt alkaa meillä olemaan ongelmana kissan saaminen sieltä _pois_, eli teiniangstia täälläkin havaittavissa.