CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

perjantai 19. helmikuuta 2010

Vatsataudin kourissa!

Onhan ollut viikko: Upea näyttely, matkaväsymys, Gaston aloitti oksentamaan... Mörri aloitti puolestaan torstaina yökkäilyt.. Vaan niinhän siinä kävi, että myös Mici alkoi oksentamaan eilen ja täällä on siis koko kolmikko pöpön kourissa.


Alku viikolla ajattelimme, että jos oksentelu on stressin aiheuttamaa vaan kaikkien sairastuttua tiesimme että kyseessä on oltava pöpö.
Ensimmäinen eläinlääkäri ilmoitti, että kyse ei voi olla vatsataudista, koska kuitenkin kakka on kovaa ja normaalia. Kun Mici lopulta sairastui, en enää tiennyt mitä ajatella!Soitin erittäin arvostetulle pieneläinlääkärille Kälviään, Pentti Tapiolle, josta olen kuullut paljon hyvää. Hän oli myös pelastava enkeli sekä todellinen tuki kun Micillä oli vuosi sitten suolitukos. Siitähän selvisimme kotihoidolla, vain hänen ohjeiden ja neuvojen voimin.

Nyt hän on tehnyt aivan samaa kuin vuosi sitten. Eilen kerroin hänelle koko tarinan ja ensimmäisenä hän kysyi parafiinin käytöstä. Sanoin että sitä oli jo kokeiltu, mutta ei ole apua koska mahat toimii kuitenkin kaikilla. Sitten hän kertoi uudesta Promax- nimisestä valmisteesta, joka siis on ruiskulla annettava ravintolisä suoraan suuhun.
Tällä ko. tuotteella siis aloitimme, 2ml/ kissa/ päivän aikaan ja Gaston ei ole enää eilisen jälkeen oksentanut :D Ja tässä vaiheessa koputtelen puuta...
Mici ja Mörri on saaneet tänään vielä annokset Promaxia ja molemmat ovat tänään oksennelleen nesteitä. Mici on kuitenkin syönyt, mutta Mörrillä taitaa tänään olla se pahin päivä. On selkeästi väsynyt ja ruoka ei maistu.Laitoin iltapäivällä Pentti Tapiolle viesti, koska pyysi ilmoittamaan jos oksentelu jatkuu. Antoi vielä kännykkänumeron sitä varten, että jos hän ei vastaa niin voi laittaa viestin. Yllättäen hän soitti minulle tunti sitten ja kysyi heti kuinka meillä on nyt kissojen kanssa sujunut ja miten olemme pärjänneet (?). Olin positiivisesti todella yllättynyt!
Hän oli myös sitä mieltä että kyse on nyt vatsataudista, mutta mitenkään todella huolestuttavalta tilanne ei kuulosta koska ruoka on maistunut ja Gaston on jo ollut oksentamatta. Toki kyseli enemmän täsmätietoa ja kuunteli kärsivällisesti minun paapatukset ;)
Hän kehoitti minua soittamaan huomenna jos tilanne ei kehity parempaan ja sanoi että on itse lähdössä pois, mutta voi sitten kirjoittaa meille reseptejä apteekkiin, että selvitään viikonlopun yli :)

Miksi kaikki eläinlääkärit eivät voisi olla noin mahtavia, rauhallisia sekä ymmärtäväisiä lemmikin omistajan pelkoa ja huolta kohtaan?!

7 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Toivotaan parempaa päivää - mutta oikeasti on todella mahtava ell! Meillä on täällä vähän samanlainen, joka soittaa kotiin ja kysyy kissin vointia. Ihan uskomatonta...

Elina V. kirjoitti...

Siis mitä? Onko tuollaisia eläinlääkäreitä olemassa??? Paranemisia karvaisille...

Nasti kirjoitti...

Pena ON mahtava! Mehän ollaan kuljettu siellä se 10 vuotta mitä täällä ollaan asuttu eikä vaihdeta.

Toivottavasti pöpö alkaa asettumaan ja saatte mielenrauhan. Voimia!

Hra Mäykynen kirjoitti...

Voi harmi, kun olette tuollaisen näyttelytuliaisen saaneet. Tai eihän lähdettä tietenkään varmasti voi tietää, mutta onhan tuo aika todennäköinen vaihtoehto. Meille ei ole onneksi vielä koskaan tullut tuollaisia tuliaisia. *kop, kop*

Promax toimi Mäykyselläkin hyvin kun kesällä oli maha umpisekaisin. Mutta ihanan eläinlääkärin olette kyllä löytäneet. Pikaista paranemista koko kolmikolle!

Saana kirjoitti...

Ihana, että olette noin mahtavan eläinlääkärin löytäneet!
Ja hienoa, että alkaa jo näyttämään valoisammalta, eikä pitäisi olla kyse sen vakavammasta! Vaikka ihan varmasti kurjia päiviä teillä ollutkin :(

Sirpa kirjoitti...

Ihanan kuuloinen eläinlääkäri - mainiota palvelua! Sitä on niin puhki ja huolissaan, jos eläimelle/eläimille tulee sairautta, että tuollainen eläinlääkäri on todella kullan arvoinen. Tsemppiä ja pikaista toipumista!

luolaleijona kirjoitti...

No on ihminen oikeassa ammatissa <3 Enemmän tuollaisia ihmisiä tarvittaisiin. Nuo "näyttelypöpöt" on kyllä ihan kamalia, kun jokainen vain jättäisi pieniäkään sairastelun merkkejä osoittavat kissat kotiin. Aina kun ei mikään desinfiointi riitä. Toivottavasti teidän kolmikko tervehtyy pian!