CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Tilannekatsaus sekä lisää tilaa

Oksennustauti on pysynyt perheessämme sitkeänä! Mici ja Mörri on olleet edelleen taudin kourissa, kun taas Gastonin uskallan sanoa jo tervehtyneen :) Paino on edelleen alhaisempi mitä lähtötilanteessa, mutta se on aivan normaalia.

Micille ja Mörrille hain tänään eläinlääkärin kirjoittaman pahoinvointilääkkeen nimeltä Primperan. Se on ihan ihmisille tarkoitettu lääke estämään huonovointisuutta. Molemmat saa nyt 1/2 tablettia 2 x päivässä. Vielä en osaa sanoa onko lääkkeestä ollut apua vai ei, paitsi Mörri piti 30min lääkkeen antamisen jälkeen huutokonsertin sekä ihme pakkomielteen yrittää repiä kaikkea. Varmaan valmistajalle täytyy ilmoittaa sivuvaikutukseksi "sekoaminen"...


Sitten hiukan iloisempiin aiheisiin :) Kun myrsky saavutti myös Kokkolan, iski minulle uudistusintoilu. Olin jo pitkään puhunut eteisen kaapinpäällyksestä, joka on ollut lähinnä romujen keräyspaikkana. Vastaava ratkaisu Luolaleijonan klaanin upeasta hyllyköstä kävi mielessä, vaan tila ei ole mikään kovin iso ja hyllykön tulisi kuitenkin olla 60cm syvä.Parvekkeella on ollut kaksi telinettä ulkokäytössä ja siirsin suuremman niistä sisälle. Putsailujen ja kuivattelujen jälkeen se olikin jo kovassa käytössä.


Jopa Mörri päätti tulla tarkastamaan tilannetta lähemmin...


Vaan Gaston pilasi tutkimusretken liiallisella halailulla ja hermohan siinä meni!


Kaksikko otti pienet nokoset uudelta tuntuvalla telineellä. Tuo Gastonin täyttämä kolo on aina ollut tosi suosittu ja nyt se pääseekin parempaan käyttöön sisällä.


Eikä mennyt kauan aikaa kun parivaljakko siirtyi jo kaapinpäälle testaamaan uutta levähdyspaikkaa. Meillä on myös makuuhuoneessa samanlainen ratkaisu, jossa etenkin Gaston on viihtynyt. Toivotaan että tästä tulle yhtä suosittu.

4 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Hienoa, kaikki asunnon kolkat käyttöön vain =) (Ihmisten tavaroiden säilytystilan kustannuksella ;D ) Mekinhän mietittiin ensin tuollaista kiipeilypuuvaihtoehtoa mutta meidän puu ei olisi mahtunut tilaan.

Pikaista paranemista Micille ja Mörrille! Onneksi Gaston on jo terve, ennustaa hyvää. Primperan toimi joskus aikoinaan ainakin meidän pojilla hyvin.

Paulette kirjoitti...

Juuri tuollaisista ihanista paikoista kisut tykkää... Meillä ei valitettavasti ole mitään paikkaa, johon voisi kisuille kiipeilypaikan laittaa...

Pirjo kirjoitti...

Hauskoja paikkoja, ja varsinkin nuo naulakonpäälliset houkuttavat kissoja. Korkealle!
Ihania kuvia taas! Ja paranemista - voi kun pöpöt jo loppuisivat:(

Elina V. kirjoitti...

Tosi tyytyväisiltä vaikuttavat kiipeilypuun haltijat :)

Paranemistoivotuksia edelleen...