CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

torstai 6. tammikuuta 2011

Onko rakkautta ilmassa?

Gaston on edelleen kotona ja minun oloni on pysynyt nyt tasaisen hyvänä. Makuuhuone on sulkeutunut kokonaan pois Gastonin käytöstä ja pyrin pitämään sen mahdollisimman karvavapaana. Ja nyt se onkin mahdollista kun kissoja ei ole kuin yksi ja sain vihdoin kotiin tilaamani sohvan, jossa on myös Gastonin hyvä köllötellä.


Uuden vuoden Mr. G oli hoidossa Kotipesässä. Se on siis Kokkolassa paikka, jossa on kodittomia eläimiä sekä hoitopaikat koirille ja kissoille. Itse olen käynyt siellä aikoinaan vapaaehtoisena, mutta nykyisin systeemi on muuttunut erittäin paljon positiiviseen suuntaan. Olin todella iloinen kuullessani että paikalla on hoitajia klo. 7.00-21.00, eli eläimet on yksin vain öisin.

Hain Gastonin pois peräti 6 hoitopäivän jälkeen. Gaston meni aivan sekaisin kun mamma astui huoneeseen. Hän pyöri, hyöri, maukui ja puski kylkeni puhki. Hoitaja, joka tuli kanssani huoneeseen, sanoi että ei ole koskaan nähnyt kissan menevän noin sekaisin kun omistaja tulee hakemaan sitä kotiin. Gaston antoi tämän naisen vasta silloin ensimmäistä kertaa silittää itseään.
Myös ruokailut oli olleet hiukan sitä sun tätä, eli ruoka ei ollut oikein maistunut koko aikana ja kukaan hoitajista ei ollut saanut oikein minkäänlaista kontaktia Gastoniin. Olen aina tiennyt, että olen Gastonille kaikki kaikessa, mutta en tiennyt hänen kiintymyksen olevan näin lujaa.


Mamman poika.. Saa taas nauttia kotona olemisesta, vain sinä ja minä.

4 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Ihanaa.. jospa teillä noin onnistuisi!:)

Mari kirjoitti...

Voi Gaston, millainen mammanmussukka oletkaan.

Minä pidän nyt oikein todella peukkuja, että pystyisit elämään Gastonin kanssa saman katon alla!

Tuli mieleeni, että onko sinulla ilmanpuhdistinta? Meillä on Electroluxin ilmanpuhdistin ja se vetää kyllä hyvin pölyt itseensä!

Sirpa kirjoitti...

Pidetään peukkuja, että astmaoireet pysyisivät poissa.

Henni kirjoitti...

<3

Minäkin pidän peukkuja että teillä toimisi elo nyt pelkästään Gastonin kanssa :) Varsinkin kun toinen on noin kovasti sun perään.
Tsemppiä!