CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Poikien kuulumiset

Nyt on tilanteet rauhoittuneet jo sen verran, että uskallan tännekin raottaa verhoja.

Mörri muutti viime viikon lauantaina työkaverilleni, noin 40km päähän minun luonta. Oli alusta saakka selvää, että Pönnille muutos tulisi olemaan kaikista oudoin ja vaikein, sillä ikääkin on jo yli 5 vuotta.

Kun veimme Mörrin, hän hoksasi heti mistä oli kysymys. Mörri ei suostunut tulemaan ulos kopastaan ja hän ilmoitti kuuluvalla äänellä että maailma oli täynnä silkkaa vääryyttä.

Lopulta nostin Mörrin pois ja hän kävi katselemassa uutta, huomattavasti suurempaa, reviiriään ja meni huutaen mököttämään sängyn alle. Nostin Mörrin kiipeilytelineen koloon (jonka toin kotoa hänelle) ja sinne hän jäi kirjaimellisesti suupielet alaspäin.

Mörrin kuulumisia olen saanut kuulla nyt pitkin viikkoa. Toisena yönä Mörri oli päättänyt haluta kotiin ja oli pissannut heidän sohvan sekä kakannut pojan intti kassiin... Kiva kiva... Yhden päivän Mörri oli ollut totaalisen syömättä ja juomatta, jolloin oli ollut kaikilla kova hätä mikä Mörriä vaivaa.

Kuitenkin asiat on alkaneet sujumaan parempaan ja Mörri on nyt nukkunut yöt kodinhoitohuoneessa/ pesuhuoneessa. Pissimiset on meneet ihan oikeaan osoitteeseen ja ruokakin on maistunut ihan kunnolla pienen paaston jälkeen.


Mici puolestaan muutti ystäväni luokse, myöskin noin 40km päähän kotoa. Micillähän on siellä kaverina 15 vuotias Onni-herra, jossa oli ihmettelyä kerrakseen.

Mici otti tilan kivasti haltuun ja he olivat Onnin kanssa heti nenätysten olohuoneessa. Minun ollessa paikalla ei mitään suurempia sähinöitä ollut (toki nyt on välillä sähähdelty) ja Mici nautti kun sai viipotella menemään pitkin asuntoa, ylä- ja alakertaa.


Micille siellä on suunniteltu jos ja mitä ihania tasoja ym. pitkin seiniä ja suunnilleen myös kattoon. Mici ei ollut minulle se huolenaihe, sillä tiesin hänen sopeutuvan paljon helpommin mitä Mörrin (tai Gastonin). Mici on kuitenkin aika helppo tyyppi ja tyytyy muutenkin elämässä vähään, eikä osaa vaatia ihmisiltä mitään. Uskon että elämä siellä pääsee ajallaan tasapainoon ja varmasti voitte lukea kuulumisia (ainakin kuvia) jatkossakin myös näistä osoitteista:Gaston on edelleen kotona. Sopivaa kotia ei ole oikein löytynyt ja toisekseen minun astma on ollut paremmassa kunnossa kahden kissan ja suursiivouksen myötä. Eli katsotaan nyt ihan rauhassa kuinka asiat sujuvat, sillä ei ole mahdottomuus että Gaston jäisi kotiin.

Herra ei ollut mitenkään innokas jouluposeraaja ja haistatti pitkät minun tekemälle joulukuvaus paikalle. Mutta siitäkin huolimatta toivotamme kaikille erittäin rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2011!

5 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Hyvää Joulua sinullekin, Lendi! Ja Gastonille, tietenkin myös! Toivotaan, että uusi vuosi tuo uusia ja hyviä tuulia teille!

Kissat ja jouluvalokuvat on kyllä ihan oma asiansa... hyvinhän olet onnistunut!

Sirpa kirjoitti...

Hyvää joulua Lendille ja Gastonille!
Hyviä kuvia! :)

tiikari kirjoitti...

Hyvää Joulua! Toivottavasti Gaston saa jäädä kotiin! Ollaan ajateltu paljon teitä ja hankalaa tilannettanne.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Hyvää joulua! Peukut pystyssä täällä, että astmasi kestäisi yhtä kissaa.

Tiikerikissat kirjoitti...

Tiikerikissat pitää peukut pystyssä, että voit Gastonin pitää itselläsi! Ja hyvää joulua jälkijunassa :)