CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lauantai 30. lokakuuta 2010

Yläilmoissa

Meillähän on paljon erilaisia kieltoja tässä taloudessa: Kukat, sälekaihtimet, verhot, johdot, jalkalamput, varpaat jne. Yksi ankarimmista kielloista on kuitenkin ollut keittiön työtasot turvallisuuden sekä karvavaaran vuoksi.


Eräänä syksyisenä päivänä kuitenkin jouduin toteamaan, että kissat voivat kiertää näitä kodin lakeja. Kun menin keittiöön, Mici törötti tyytyväisenä yläkaapien päällä.


Kun hain kameran, oli Gaston ymmärtänyt toverinsa älynväläyksen ja istua napotti kielletyllä alueella. Gastonhan ymmärsi vasta n. kuukausi sitten että hän osaa ja voi ylipäänsä hypätä keittiön tasolle...

Mici taituroi näppärästi alas ja oli erittäin ylpeä moisista saavutuksistaan ja ilmaisi intoaan juoksemalla seuraavat viisi minuuttia pitkin asuntoa.

Mitä isot edellä sitä pienet perässä! Eipä mennyt kuin hetki, niin pakko oli Mr. G:n mennä perässä ja nähdä keittiö uusin silmin.

Tosin se alastulo oli hiukan haastavaa ja kesti hetken ennen kuin hän uskaltautui sieltä hypätä alas.

Nykyisin pojat menevät kauhealla kiireellä ylös kaappien päälle, koska tietävät että se itse taso on "the" kielletty alue. Että porsaanreikiä löytyy ilman lakimiehen apua...

8 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Meilläkin muinoin oli kielletty paikka nuo keittiön tasot, mutta aika nopeesti huomasin että kieltäminen on ihan turhaa. Toki sillon jos teen ruokaa, ei saa tulla siihen tassuttelemaan. Mutta tässä ja edellisessä asunnossa keittiön kaappien päälle jäi just tuollainen kissanoltava rako, ja Nikki menee ihan päiväunia sinne vetämään. Ja edellisessä kämpässä se aina katonrajasta katseli kun tein ruokaa tai tiskasin :) En raaskinut sitä kieltääkään kun oli niin tyytyväinen löydettyään ihan mahtavan paikan :)
Uudessa kämpässä keittiön toisen seinän kaappien päälle pääsee käytännössä kuin tikapuita pitkin, joten Nunokin uskaltaa sinne mennä.

luolaleijona kirjoitti...

Ihan mahtava kuva tuo missä Mici on tulossa alas :D Aika taitava hyppy.

Sama porsaanreikä on löydetty täältäkin.. täältä kun sinne pääsee vielä sallitulta alueelta eli mikron päältä käymättä keittiön tasolla ollenkaan. Pomppiminen mikron päälle näytti siltä että mikro hajoaa ihan kohta, joten nyt ylätasolla on rumia peltipurkkeja esteenä.. harmi sinänsä, olisi ollut ihan kiva tuokin kiipeilytaso, mutta ei haluta ostaa uutta mikroa kerran kuussa. JA sieltä ylhäältä yritettiin jo huitoa kaapeista laseja alas..

Pirjo kirjoitti...

Auts! Ei saa kertoa meidän kolleille eikä näyttää kuvaa.. kun kerran hoksaavat, niin seillähän sitten ovat.
Hieno kuva tuosta alastulosta! Juuri noin!

Sirpa kirjoitti...

Mallioppimista selvästi - Mici näytti esimerkkiä. :)

Tiikerikissat kirjoitti...

Gaston näyttää jättikokoiselta tuolla hyllyn päällä ollessaan!

Itse etittiin edellisessä asunnossa kissoja muuton jälkeen monta päivää kunnes tajuttiin, että herrasväki oli löytänyt reiän mistä pääsi jääkaapin päältä viereisen kaapin "sisään" :D Huomattavasti paremppi ratkaisu teidän kissoilla!

Lendi kirjoitti...

Kyllä nämä vaan keksii jos ja vaikka mitä kun sille päälle sattuu :)

Mamma N kirjoitti...

Loistavia suorituksia! Suoraan kissojen olympialaisiin näillä suorituksilla, ei karsintoja, suoritukset puhukoon puolestaan :)

hensku kirjoitti...

Ketteriä kissoja :D