CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

tiistai 5. lokakuuta 2010

Pikku Premier

Moni tietääkin jo, että Seinäjoen näyttelyt (2-3.10) oli meille valmistumisen viikonloppu. Gaston valmistuikin kivasti kolmessa peräkkäisessä näyttelyssä, ellei sitä yhtä diskaus- mokaa lasketa...

Lauantaina meillä oli ensimmäistä kertaa suomalainen tuomari, Marjatta Koskenkangas. Oli alusta asti selvää, että Gaston ei tule pärjäämään VP:ssä, sillä turkki oli lyhyenä ja muutenkin Kassun kehitys on aivan kesken jos vertaa jo aikuisiän saavuttaneita köllyköitä. Eli sertit oli meillä tavoitteena molemmille päiville, ei muuta.


Arvostelusetelistä sai kerrankin selvää, eikä tarvinnut yhtään arvailla mitä siinä mahtaa lukea. Tyyppi: nuorehko kastraatti, keskenkasvuinen, upea vartalon pituus. Pää: suorahko profiili, hyvä otsa, vahva leuka, hyvä kuono. Korvat: ex koko ja paikka, hieman pyöreäkärkiset, mutta upeat tupsut. Turkki: ex laatu ja näyttelykunto (mamma oli ylpeä itsestään), turkin vaihto menossa. Yleisvaikutelma: ex wonne. Mistä en mitään tässä kertonut, luki vain ex.

Eli arvostelut oli hyvät ja saimme sertin.


Saanko esitellä: Korpicoon's Jalmari, Gastonin täysiverinen veli, mutta eri pentueesta. Herra oli ensimmäisessä näyttelyssään ja iso kun mikä!

Ja saanko jälleen esitellä: Jalmarin ja Gastonin veli, Korpicoon's Jethro. Hänellä olikin kokemusta jo muutamista näyttelyistä.

Sunnuntai olikin meille todella jännittävä päivä. Olimme ensimmäistä kertaa molempina päivinä paikalla ja tuomarina oli siis Lene Glem, Gastonin isoisän kasvattaja Tanskasta.


Lenen ensimmäiset sanat olivat "and a boy, oh i love boys!". Hänen antamaansa arvostelua pidän todella korkealla, sillä hänellä on pitkän linjan kokemus coonien kasvattamisesta ja hänen intohimonsa kissoihin näkyi niin yksittäisarvosteluissa kuin paneelissakin. Hän selvästi pitää "vanhanajan" cooneista ja se on mielestäni hienoa.

Setelissä seisoo suomennettuna:
Tyyppi: hyvin nuori uros, harmooninen, ex ulkomuoto. Pää: ex muoto, hyvä profiili, ex posket. Silmät: ex muoto ja katse. Korvat: ex koko ja hyvin sijoittuneet. Turkki: ex laatu ja ex jotain. Häntä: ex. Kunto: Super kunnossa. Yleisvaikutelma: Erittäin kiireinen poika *sydän*.

Lene kävi kaikki kissat todella huolella läpi ja hän käytti aikaa arvostelun antamiseen. Siinä ei ollut liukuhihnan kanssa mitään tekemistä ja nostan siitä hattua.

Kerroin Lenelle arvostelun loputtua että Gaston on hänen kissalan sukulainen. Lene totesi siihen että ilmankos hän pitää pojasta niin paljon ja ulkonäkö miellyttää todella paljon hänen silmää.

Eli Gaston valmistui Premieriksi!

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

No niin, tässä sen taas huomaan etten ole lainkaan perillä näyttelymaailmasta. Siis suurinpiirtein kuulen ensimmäistä kertaa sanan Premier kissayhteydessä. Käsittääkseni kun se tarkoittaa pääministeriä, mutta eikös se Kivinimie ole vielä siinä hommassa? :D

On vaan komeita nuo Gastonin veljet! Tuntuu tuo komea ulkonäkö kulkevan suvussa.. :)

Mieheni on täysin ihastunut Maine Cooniin ja on alkanut puhumaan, että sellainen meidän perheeseen joskus. Että niin, sellainen sitten meidän perheeseen sitten joskus.

Maarit ja kisut kirjoitti...

Oikein paljon onnea Gastonin valmistumisesta!!! :D <3 Olipas teillä upea näyttelyviikonloppu! Oli kyllä mukava taas nähdäkin ihan livenä. :)

Pirjo kirjoitti...

Onnittelut Gastonille! KOmea on poika, ja voi, niin on velipoikakin!
Kyllä ovat hienoja ja isoja!

Hellu ja mistu kirjoitti...

Onnea vielä tätäkin kautta ! Hieno homma!!! t sisar Gini :))

ritvau kirjoitti...

Onnea Gastonille ! On kyllä upea.
Olipas kiva selailla blogiasi pitkästä aikaa. Olen aika harvoin katselemassa blogeja eikä tulee juuri omaakaan päivitettyä. Fb:ssä olen kyllä päivittäin....
Kyllä Kokkola on iso kaupunki, kun ei koskaan satu näkemään sinua!!
Kaikkea hyvää koko koplalle <3