CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

maanantai 15. helmikuuta 2010

Jyväskylän kuulumisia!

Viikonloppu meni mukavasti kissamaisissa tunnelmissa. Olimme siis 13.2. Jyväskylässä Mr. G:n kera ja voin sanoa että ihana päivä oli!

Gaston ei paljon stressiä ottanut hälinästä ja tapahtumista. Ainut että tuomarin odottaminen tuntui olevan se jännin paikka meille kaikille. Silloin oli havaittavissa pientä tärinää ja jäykkyyttä, mutta onneksi se ei ollut mitään ylitsepääsemätöntä.


Tuomarilla käynti sujui erittäin mallikkaasti ja Britta Busse oli miellyttävä tuomari. Itselläni on ollut joku ihmeen mielikuva että tuomarit on todella tiukkoja ja jopa hiukan kylmiä. Kyllä nyt Gaston sai erittäin hyvää kohtelua halausten kera.


TP valintaan siis menimme, mutta paneelista jäimme ulkopuolelle :) Venytys sujui tosi kivasti eikä ollut havaittavissa minkäänlaista rimpulointia tai panikointia.

Tuomarilta saimme siis mielestäni hyvät arvostelut ja kehoitti antamaan paljon aikaa kehittymiselle. Eli lupaavaksi ja aikaa tarvitsevaksi nuoreksi Gastonia kuvasi. Kovasti kehui turkkia ja luuston kehittymistä. Myös kokoon oli tyytyväinen. Korvat saisi olla hiukan pystymmät ja häntä ihan vähän pidempi. Yleisvaikutelmassa luki "Really, really lovely".

(Kaksi ylintä kuvaa Markus Wikström)


Loppuaika menikin kakkalaatikossa nukkuen tai meidän sylissä hengailessa. Kisaväsymys painoi vielä eilen, mutta nyt on meno jo normaalilla tasolla :D

Oikein hyvää, mutta myöhäistä ystävänpäivää kaikille <3

7 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Upea kissa! Meidän Romppu ei malttaisi pysyä hetkeäkään paikallaan kun se on niin ujo...

luolaleijona kirjoitti...

Onpas hieno kuulla että Gaston ottaa näyttelyt noin rennosti! Vaikka sillähän olisi kai teini-ikäkin menossa? =D On se vaan komea, hurrrrrja tuijotus tuossa alemmassa Wikströmin kuvassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana yrmy tuossa tuomarin pöydällä! :D Kiva, että Kassu ottaa noin rennosti nuo näyttelyhommat. Meidän olisi tarkoitus mennä taas Pirokin näyttelyyn nyt keväällä Liljan kanssa. Viime kerta oli aikamoista paniikkia pöydällä, saa nähdä, miten tällä kertaa sujuu. :/

Lendi kirjoitti...

Onhan sillä teini- ikä parhaimmillaan. Juuri tuli 7kk tauluun :) Toki oli sitä pientä jännitystä, mutta hyvin pystyi rentoutumaan meidän kanssa vaikka ihmiset kävi rapsuttelemassa ja hipelöimässä.
Seinäjoen näyttelyä odotetaan jo innolla :D

Mari kirjoitti...

Voi nyt sentäs tuota ensimmäistä kuvaa! Gastor ottaa näytelmät sangen rennolla tyylillä! :D

Sirpa kirjoitti...

Rento kaveri tuo Gaston! :)

Leijuva kirjoitti...

Se oli siis tämä Gaston herra jolle naureskelin, että jotku ei näytä paljoa stressiä ottavan :D