CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Polkutraktori

Jokainen aamuni alkaa hyvin hellyyttävällä herätyksellä. Ensin kuulen käheää käkätystä joka jossain vaiheessa, äänihuulien verryttyä muuttuu mauuu- ääneksi. Tämän jälkeen möngitään peiton alle, pusketaan voimalla kasvojani ja sitten se lähtee käyntiin: Polkutraktori!

Minulla on kaksi tyynyä, joista toinen on pyhitetty täysin traktorin käyttöön. Traktori käy monta kertaa aamulla, välillä kähistään ja pyöritään pitkin sänkyä ja sitten taas kynnetään tyynyä reijille kunnes vihdoin... Palvelusväki ymmärtää tarjoilla päivän ensimmäisen sekä tärkeimmän aterian.

Eilen illalla laitoin vanhan kameramme yöpöydän laatikkoon, sillä halusin ikuistaa aamun tapahtuman. Kuvaaminen oli hyvä tehdä juuri tänä aamuna, sillä avopuolisoni oli ruokkinut katraan leijonien ollessa kaukalossa. Joten traktori tuli tekemään aamun herätyksen silkasta mielihyvästä ja rakkauden kaipuusta.
Pahoittelen kuvan laatua, sillä olin itse vielä puoliksi silmät kiinni...
Ps. Huomatkaa Ville Vallaton tyynyliina, aiheeseen juuri sopiva!

9 kommenttia:

Kuovi kirjoitti...

Oi miten ihanan hellyttävää <3

Vihdoin mekin taas tänne pitkästä aikaa eksyttiin! Olin hajamielisyyksissäni unohtanut laittaa tämän teidän uuden blogin osoitteen tuonne GReaderini syötetilaukseen... Seuraan niin montaa blogia, etten nykyisin enää erikseen käy niitä kaikkia katsomassa vaan luotan sokeasti siihen, että readeri mulle ilmoittaa kaikista päivityksistä... Se ei tosin näytä osaavan vielä onkia niitä sinne syöttämättä jättämiäni osoitetietoja pääkopastani, joten selvästikin siinä on vielä kehittämisen varaa ;D

Elina V. kirjoitti...

Herttainen pikku aamutyöläinen teillä hommissaan. Meillä samainen homma toimitetaan kyljellään maaten ja ilmaa/peittoa pumpaten ;)

Kissat ovat kyllä aivan ihania kun ne nauttivat!

Pirjo kirjoitti...

Ihana traktori! Ja mitkä renkaat, voi mahtavat! Meillekin tuollainen traktori! Meillä on vain yksi vanha zetor, joka lähtee käyntiin jos lähtee:)

luolaleijona kirjoitti...

Onpas suloinen aamuherätys! Kyllä kelpaisi minullekin! (Meillä vain tullaa kyhjöttämään naaman viereen ja tuijottamaan kuin haukka, kyllä siihenkin herää.. Sitten vasta kun minä herätän isännän alkaa Aslanin hurina :D

Sirpa kirjoitti...

Teidän polkutraktorilla on paljon nopeammat tassunliikkeet kuin Kollolla. :) Ihana tuo teidän polkutraktori, kun herättää polkemalla ja voimakkaasti hurisemalla!

Mayo kirjoitti...

Luin jostain kissakirjasta, että tuo tarkoittaa aikuisen kissan taantumista pentuvaiheeseen. Toisaalta samantekevää, mistä johtuu, mukavan näköistä : )

ritvau kirjoitti...

Ihana video, tuontyyppinen "polkeminen" on kyllä tuttua yhden sukulaisen kissa teki sitä koko elämänsä ;)
Onkohan se joku muistuma tissittelyvaiheesta ? Tavallaan hän tulee emoaan herättelemään ;)

Lendi kirjoitti...

Vaikea kyllä sanoa mistä tuo polkeminen johtuu. Gastonille siitä on tullut ihan selvästi sellainen rutiini aamuun. Vaikka eihän Kassulla ole ikääkään kuin 7,5kk. Saa nähdä jatkuuko tuo toiminto vielä vanhempanakin, hyvin mahdollista.

Mörri tekee tuota meidän mahoille. Istuu sylissä ja polkee, tosin tahti on 2 x hitaampaa ja siihen liittyy myös kuolaaminen ;)

Unknown kirjoitti...

Heippa Lendi ja koko komppania!

Näyttää kovin tutulta tuo polkeminen. Meillä Minni tekee tuota myös mutta pääasiassa iltaisin nukkumaan mentäessä ja siellä tassujen alla on oltava poljettaessa jonkun kaksijalkaisen jalat peiton alla. Hassua mutta hellyttävää. :)

Annahan rapsutukset koko kolmikolle puolestani.

Terkin Muulikuski kattilaumoineen