CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

tiistai 21. syyskuuta 2010

Syksyn keskellä

On aika taas vierähtänyt turhan nopeasti! Täällä kaikki on pyörinyt aivan ennallaan eikä mitään uutta ole Komppanian rintamalla tapahtunut.

Kaikki kolme ovat käyneet 1,5kk sisällä rokotuksissa ja mitään ongelmia ei edes siellä ilmennyt... Tosin se ei kyllä haitannut ja sanoinkin eläinlääkärille, että "toivottavasti näemme seuraavan kerran vuoden päästä".


Sain tänään Poh-Kissin näyttelyiden vahvarit (Seinäjoki) ja olin todella yllättynyt, sillä sunnuntaina meillä olisi tuomarina Gastonin isoisän (Willy Wonkan) kasvattaja, Lene Glem Coogan's kissalasta Tanskasta! Odotan todella mielenkiinnolla mitä hän on Gastonista mieltä.

Tosin... Olen ollut odottavalla kannalla Mr. G:n suhteen. Hänen painonsa on nyt jumittunut täysin ja turkki on pysynyt edelleen kesäisen lyhyenä. Olin toiveikkaalla kannalla, että saisimme esitellä lokakuun alussa edes hiukan pidempää turkkia näyttelyssä, vaan näyttää haaveeksi jäävän. Eli sertejä ja menestystä tuskin on tiedossa muiden upeiden, puolipitkäkarvaisten urosten joukosta, mutta sehän ei meidän tahtia hiljennä.

4 kommenttia:

Maarit ja kisut kirjoitti...

Ihana kuulla taas teidänkin kuulumisia! :) Onpas mukava sitten taas nähdä Seinäjoen näyttelyissä! :D

luolaleijona kirjoitti...

Heh, "kiva" että muillakin jäätää blogin päivitys, niin ehdin myös lukea näitä ;D Monta kertaa viikossa -päivitykset meneekin nyt valitettavasti suurin osa ohi.

Mutta onhan Gastonilla pörröinen kaula! Paljonko se muuten painaa nykyisin - joko menee ohi kahden itämaisen? :P

Elina V. kirjoitti...

Minä taas ehdin nyt poikkeuksellisesti hyvin selaamaan läpi kaikkien postaukset, kun olen kipeänä kotona.

Onnea näyttelyyn!

SinikkaHelena kirjoitti...

Kovasti on Gaston kasvanut, ei enää vauveli.
Aivanhan Ilveskissan näköinen. Katsos, en oikein kisuleista ymmärrä joten maallikko kommentti tämä.Hyvää syksyä teille!