CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lauantai 25. syyskuuta 2010

"Onko sulla nälkä?"

Zooplussan pakettipäivä on ehdottomasti kuukauden parhaita päiviä. Nykyisin kaikki ruoat on tulleet erittäin hyvin pakattuina ja kaikki on toiminut moitteettomasti.

Ajattelinkin pitkästä aikaa raportoida meidän ruokailusta.


Pakettipäivinä keittiössä käy hirvittävä suhina ja apulaisia kyllä riittää. Tosin Itse ruoka ei poikien mielestä ole niin mielenkiintoista, mutta entäpäs pahvit+ täyttömuovit+ sidontanarut=Bileet!


Muutamia uusia ruokia olen myös ottanut kokeiluun. Voin kyllä rehellisesti todeta ja olla hyvin onnellinen siitä että minulla on kolme kissaa jotka mukisematta syö mitä nenän eteen laitetaan *Koputtaa puuta*. Pojat on tottuneet siihen, että mitään ei tule tilalle ja jos ei kelpaa niin saa olla nälissään seuraavaan ruokailuun saakka.

Miamor on meillä edelleen perus- märkäruoka ja lihaa annan silloin tällöin. Yritin menneellä viikolla antaa joka päivä pienen annoksen lihaa, vaan samantien oli ilmeisesti Gastonin maha kuralla ja nyt matot odottavat pesua. Siihen loppui taas meidän kokeilut... Kaiken lisäksi Gaston rakastaa lihaa ja luiden kaluamista, mutta kuitenkin terveys ajaa nyt tämän himon edelle enkä ole ainakaan vielä löytänyt ratkaisua tähän ongelmaan.Meillä on ihan opeteltu syömään myös patee- mössöjä ja hyvin on nekin menneet kaupaksi. Tuo Cosma Thai on meillä nyt ensimmäistä kertaa kokeilussa, mutta ainakin muut Cosmat on kelvanneet hyvin.Vihdoin tilasin kauan haaveilemani aktivointilaudan. Meillä pienempi, Royal Caninin labyrintti on ollut, mutta se on käynyt jo liian tutuksi ja helpoksi. Mici on kehittänyt jopa taktiikan millä niitä niddusia saa kaivettua nopeaan tahtiin.


Kesälomalla kävin moikkaamassa Mamman Mussukoita ja heillä oli tällainen aktivointilauta ja päätin jo silloin että sellaisen meille voisi hommata. Nyt se on sitten lattialla, testattu hyväksi!
Mici joutui käyttämään hyvin päätään ja sellainen aivojumppa sopii tuolle mahan nuoleskelijalle oikein hyvin.

Voitte uskoa että Gastonia ei kiinnostanut pätkän vertaa koko vekotin! Pahvilaatikot oli jälleen pop, viis siitä mitä muualla tapahtuu.


Hienointa oli huomata, että Mörri oli myös todella innoissaan tästä laudasta! Hänellähän on näppärät tassut joita Mörri on oppinut hyvin käyttämään ihan normaali arkena... Niin siis muuhunkin kuin kävelemiseen.


"Mitä ihanaa täällä on?"


"Tämä tässä on minun"

8 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Keskittyneitä kissan katseita! :)

Maarit ja kisut kirjoitti...

Voi että! Pitäs kyllä itsekin tehdä tilausta Saksanmaalle.. :) Edellisestä onkin jo aikaa.

Ihana tuo aktivointilauta! Taitaisi meilläkin käydä niin, että nuot pakkausmateriaalit olisi kuitenkin enemmän kisujen mieleen, ainakin osan. :D

Tosi ikävä juttu tuo Gastonin tarkka ruokavalio. :( Meillä on suht hyvin mahat kestäneet kaiken ruoan mitä on kokeiltu.. ja toivottavasti kestää vastaisuudessakin. Tätä laumaa on vaikea alkaa ruokkimaan erikseen.

Saisitko ketään kaveria kuskaamaan sua näyttelyihin? Entä juna? Linja-auto?

Mayo kirjoitti...

Meillä kissat ovat tosi nirsoja, mutta kaikki, mitä ihmiset syövät, kiinnostaa kovasti. Jopa valkohomejuustoa maistettiin, kun se oli minun hyppysissäni. Jos kissankuppiin laittaisin (mitä en kyllä tekisikään) yrittäisivät peittää kuten hiekkalaatikolla : D

Ihanat kuvat ja kerronta : )

Hellu ja misut kirjoitti...

Moi, täällä blogissahan on taas aettu kirjoitella, jess ! Vau, Kassun ja (ja Ginin) isoisän kasvattaja on teillä tuomarina, onpas mielenkiintoista !! Voi että, pojat on innoissaan, on aktivointilautaa ja aktivointipahvilootaa !! (tiedän tunteen, pakettipäivä on tosi kiva, aivan joulun veroinen :)

Elina V. kirjoitti...

Taas on ollut teillä oikeat kissanpäivät :D

luolaleijona kirjoitti...

Onkos nuo Carny Exoticit uponneet teillä hyvin? Harkitsin että niitä voisi seuraavaan satsiin tilata, kunhan tuo nykyinen nyt tulisi perille. Meidänkään kisut eivät kamalasti nirsoile, joten uskaltaa kyllä melko hyvin testailla. Meillä on taas takkuillut tämän lähetyksen kanssa, puolet lähetyksestä on ollut matkalla jo 4.9. asti. Tuollaisesta aktivointilaudasta meilläkin on haaveiltu jo pitkään :)

Pirjo kirjoitti...

Mekin tilaillaan Zoolta, mutta tuon ruuan kanssa on vähän niin ja näin. Kana kaikissa muodoissa menee, muuten ei viitsi kokeilla isoja eriä.

Hauska aktivointilauta! Meillä olisi tuolle kyllä käyttöä, kun nappuloista on kyse ("ja mä kohta lopetan kaikkien nappuloiden oston!")

Lendi kirjoitti...

Carny Exoa olen kerran kokeillut ja kyllä se muistaakseni oli kupista hävinnyt. On sellaisessa patee muodossa, niin ensin taisivat jättää kuppiin, mutta oli yön aikana hävinnyt.