CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Operaatio raato

Olen ollut jopa hieman huolissani Gastonin -ei niin kissamaisesta- käytöksestä. Herra on nimittäin ollut koko olemassa olon aikansa huomattavasti kömpelömpi ja hitaampi mitä kaksi isoveljeään on.
Rotukuvauksessa on myös kerrottu Maine coonien loistavasta saalistuskyvystä ja aloin jo epäilemään että mikä mutaatio minulle onkaan tullut. Nyt kesällä olen ilokseni saanut huomata Mr. G:n kunnostautuneen huomattavasti, sillä hänestä on tullut talon ehdoton raatolätkä. En edes tiedä missä kärpäslätkäni tällä hetkellä lepää enkä todellakaan enää sellaista tarvitse.


Gaston antaa tyylinäytteen siitä kuinka kärpästä ensin hämätään istumalla paikoillaan eikä olla lainkaan kiinnostuneita tulevasta saaliista.

Kun tuleva raato ei enää osaa pelätä on iskettävä nopeasti! Gastonilla on myös hämmästyttävä taito nostaa elävä kärpänen ikkunasta kahdella tassulla ja laittaa se huulien väliin suuhun. Sen jälkeen kärpästä on kiva kannella ympäriinsä kun se pörisee mukavasti suussa....

A'la carte ola Mr. Gaston! Siinä se nyt lepää eikä enää tästä tilastaan noussut.

Gaston sai lopulta seuraa kun niddus*- friikki Mici tuli katsomaan mitä oli tapahtunut.

Voitte uskoa että Gastonilla ei ollut enää suunsijaa raatoon, sillä mici ei voi vastustaa...

... Ei millään...

Ja lopulta raato katosi siis Micin vatsaan, lihaisana välipalana.

Gaston meni tässä vaiheessa parvekkeelle "ei voisi vähempää kiinnostaa".

Ja kun herran itsetunto oli kasvanut kohisten moisesta saaliista, alkoi hän uhkarohkeasti kytätä puissa sirkuttelevia tirppoja. Valitettavasti verkko esti teurastuksen.


Niddunen= kaikki pienet ötökät, kärpäset ja pörriäiset. Myös kuivaruoka tunnetaan nimellä nidduset.

5 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Kyllä on komea kärpäslätkä! Hienoja kuvia taas!

- kirjoitti...

Teillä näyttää olevan myös luonnonmukainen kärpästorjunta. Meilläkään ei kärpäslätkälle ole käyttöä kun tämä meidän kvintetti pitää huolen siitä ettei kauaa sisällä kärpäset pörise. Kopina kärpäsjahdissa on välillä mahdoton kun viisi kissaa saalistaa. :) Rapsutukset teidän pojille!

Terkuin Muulikuski

Hellu ja misut kirjoitti...

Kyllä ny on Gaston tehnyt kärpäsestä härkäsen ! Hieno homma :)
Terveisin BigD ja Hellu

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onneksi kissoille maistuu kärpäset(kin) - niin ei tarvitse ihmisen lätkiä ötököitä eikä korjata raatoja pois. :D

Kuovi kirjoitti...

Meillä ei olla niinkään innostuneita kärpäsistä, mutta perhoset -ja varsinkin yö-sellaiset- on meidän Juuson mieleen ja näyttävät maistuvan niin hyvin, että kuvittelisi niiden olevan suurtakin herkkua :P