CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

lauantai 10. heinäkuuta 2010

Komppanian paluu

Vihdoin tämä tietokonenero sai kuvankäsittelyohjelman ladattua ja pystyn päivittelemään tänne tapahtuneita. Tosiaan palvelusväki on vähentynyt yhdellä ja vaihtunut tittelin Kamarineidoksi. Palvelun laatu ei toki ole kärsinyt tästä muutoksesta lainkaan.Gaston on suhtautunut muutokseen todella hienosti. Hän on aina toki ollut aivan nössykkä ja pyörinyt jatkuvasti minun ympärillä. Toki tämä piirre on hiukan korostunut kun olemme jääneet nyt neljästään. Aamuisin saan todella rajuja rakkaudenosoituksia 6.7kg voimalla. Siinä kyllä herää vähemmästäkin ja ilman kellon soittoa.Alunperin oli tarkoitus että Mörri muuttaa pois palvomansa ihmisen mukana. Hän olikin yhden yön poissa kotoa, mutta tuli heti seuraavana aamuna takaisin. Mörri oli esittänyt äänekkäitä vastalauseita kun oli jäämässä yksin. Mörri tuli sitten takaisin kotiin ja kun olin itse lähdössä töihin meni hän piiloon kiipeilytelineen koloon eikä suostunut tulemaan millään enää ulos. Eli hänen on ollut hyvä kotona.

Mici puolestaan jatkaa omalla normaalilla tyylillään. Häntä ei ole ainakaan näkyvästi häirinnyt muutokset, tosin vauhti on lisääntynyt. Nyt kun kotimme on hiukan askeettisessa muodossa on täällä ollut tilaa juosta ja telmiä.


Kävimmehän me tosiaan 4.7. pyörähtämässä Oulun rotukissanäyttelyssä. Teimme siis turhan reissun, sillä olin epähuomissa sekoittanut kategorian ja ryhmän ilmottautumisvaiheessa, joten Gaston diskattiin. No, tekevälle sattuu...

Epävirallisen arvostelun toki saimme "oikealta" tuomarilta ja siihen olin tyytyväinen: Hyvin kehittynyt, hyvä/iso luusto, isot silmät, hyvän pituinen häntä, tiheä turkki, "very sweet boy".

Meillä oli kuitenkin todella kiva päivä. Näimme paljon tuttuja ja oli kiva jälleen vaihtaa kuulumisia muiden kissaihmisten kanssa. Myös kasvattaja kävi turistina paikalla ja muitakin samasta kissalasta pennun hankkineita oli liikenteessä.

Gastonin kaunis sisko, Koripicoon's Gini valmistui hienosti Championiksi ja jää nyt ainakin hetkeksi näyttelytauolle. Onnittelut vielä kerran BigDaddyn poppoolle!

"Jaa, ei sieltä nyt sitten tullutkaan mustavalkoista kissaa?!"

13 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kiva kun olet taas palannut. Jos oikein käsitin niin ero kumppanista tullut - toivottavasti jakselet hyvin?

Minua jäi hämäänään tuo Gastonin diskaus näyttelyssä - siis millä tavalla olit ilmoittautuessa sekoittanut? En tiedä kissanäyttelyistä juurikaan mitään.. :)

Nasti kirjoitti...

Ohhoh, aikamoinen haba sulla tuossa alakuvassa :) Vaikka kaipa se kehittyy kun tuommoista poikaroikaletta kantelee!

Lendi kirjoitti...

Marika: Joo, me erosimme toukokuussa ja nyt olen juhannuksesta eteenpäin asunut yksin. Jakselen kyllä hyvin, kiitos kysymästä.

Gaston kuuluu kategoriaan 2 (puolipitkäkarvaiset kissarodut) ja hänen ryhmä on III eli ruskean eri värit. Olinkin laittanut Kassun vahingossa ryhmään II eli mustan eri värit. Kaikki muut tiedot oli kyllä oikein, eli olin värin kirjoittanut kahteen muuhun kohtaan oikein, mutta muistin väärin tuon ryhmän ja kukaan ei ollut sitä huomannut. Sen takia sitten Gaston diskattiin.

Nasti: Heh, sanoin exälle tuosta habasta, mutta kuulemma se on vain käsivarsi ;D

luolaleijona kirjoitti...

Hyvä että teillä tuntuvat kaikki kotiutuneen ja sopeutuneen. Minuakin vähän ihmetytti tuo diskaaminen - sitä luokkaako ei olisi voinut vaihtaa enää näyttelyaamuna sihteeristölle ilmoittamalla? Harmillista :/

Kuovi kirjoitti...

Kiva, kun olette taas takaisin kuvioissa! Meilläkin tosin on ollut viime aikoina blogissa aika hiljaista tuon lähestyvän muuton takia, mutta olen yrittänyt seurata edes muiden kissablogien päivityksiä ja kommentoidakin aina kun vaan aikaa siihen on.

Lendi kirjoitti...

Olisi sen varmaan voinut vaihtaa, mutta minun mielestä kun siinä ei ollut mitään vikaa :D Me kaikki katseltiin niitä listoja eikä kukaan yksinkertaisesti tajunnut että siinä oli virhe ;D Uunot!

Ei kai tuosta tule mitään kilpailukieltoa tms?

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Hyvä, että muutos on sujunut jouhevasti.

Gastonia nostellessa lihakset kasvavat varmasti nostelijalla. :)

Satu kirjoitti...

Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen - ja mitä tulee näyttelyyn, niin kuuluu sarjaan "tekevälle sattuu" - tämän jälkeen taatusti muistat oikean väriryhmän vaikka unissasi :-)

Destinova kirjoitti...

Kiva kuulla jotain teidänkin porukalta pitkästä aikaa! :) Toivottavasti tämä elämänmuutos on nyt askel parempaan suuntaan. Hieno juttu, että kissat vaikuttavat sopeutuneen tilanteeseen hyvin. Minusta on myös kauhean kiva, että Mörri jäi sitten lopulta sinulle. Olisihan se ollut aika harmi, jos Mörri olisi joutunut eroon Gastonista ja Micistä.

Hellu ja misut kirjoitti...

Vihdoinkin olette taas maailmankartalla ! Gini ja BigD tuossa olkani takaa lähettää Gastonille terveisiä, komealle isosilmäiselle köriläälle, oli kiva nähdä hänet, hän muuttuu joka nämäkerta aina vain komeammaksi ! :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Hienoa, että kolmen komppaniaan kuuluu edelleen kolme jäsentä ;) Mikäs siinä kissoilla elellessä ja oleillessa, jos kerran palvelun taso kuitenkin on säilynyt.

Huh, en ole koskaan tullut ajatelleeksi, että pieni moka näyttelyilmoitusta täyttäessä voi olla noin kohtalokas itse näyttelyssä. Bengaleilla ei onneksi kyllä ole ryhmiä, joten vastaava kämmi ei meillä ole onneksi edes mahdollinen. Vaikka eihän vahinko nyt lopulta niin suuri ollut: "very sweet boy" on oikein kelpo arvostelu :)

Maarit ja kisut kirjoitti...

Heiii!!! Olette tulleet takaisin! Onpas mukavaa! :) Ette onneksi ehtineet niin kauaa poissa ollakaan, mitä etukäteen pelkäsin.

Elämä tuo ja elämä vie.. hyvä, että jakselet hyvin muutoksista huolimatta. <3

Kyllä mä Oulussa katsoin, että sulla oli syli TÄYNNÄ kissaa! :D HUH huh, sanon minä! On siinä Gastonissa pitelemistä, kun massaa alkaa olla noin hienosti. :)

AVA kirjoitti...

Elämänmuutoksia näyttää olevan muuallakin meneillään. Tsemppiä siihen sullekin ja hienoa, että komppania pysyi koossa! Olishan se ollut varmaan aika kurjaa, jos kaverit ei oliskaan olleet koossa yhtäkkiä enää.

Melkoinen lötjäke tuo Gaston. Sitä ei voi käsittää, että jotkut kissat oikeasti on noin valtavia!