CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

tiistai 8. kesäkuuta 2010

"Tykkään niin kovin"


Saimme Juusolta tunnustus, kiitos paljon! Olemme todella harvoin liittäneet tunnustuksia blogiimme, mutta tämä oli erilainen ja kiva, juuri sopiva meidän Mörrille!

Tunnustuksen saajan tulee blogissaan kertoa 5 asiaa, jotka tekevät iloiseksi Ja kaiken muun mukavan lisäksi tunnustuksen saaja saa nimetä 6 blogia, joille haluaa vuorostaan saamansa tunnustuksen luovuttaa!

1. UNI

Mörri nukkuu paljon, siis todella paljon! Sain tänään eläinkaupasta lehden, jossa oli taulukko kissan ikä ihmisen iässä, eli Mörri on nyt noin 40 vuotias.
Kuitenkin Mörrillä on välillä mitä ihmeellisempiä nukkumisasentoja ja niissä hän saattaa nukkua pitkäänkin, aivan tyytyväisenä, kuten yllä näkyy.

2. ULKOILU

Kaikki meillä rakastaa parvekkeella olemista, mutta Mörri vieläkin muita enemmän. Herra istuu 30min pihalla, pyörähtää sisällä huutaen ja palaa takaisin sisälle eli sisäinen tarkastus tehty ja takaisin ulos.

3. PAINI

Mörri ja Gaston on kunnostautuneet oikein painimestareina. Herrat otattelevat päivittäin kunnolla yhteen ja ryminällä mennään pitkin asuntoa.

4. KYYLÄÄMINEN

Mörri tietää tässä taloyhtiössä luultavasti parhaiten kuka on tehnyt mitä ja milloin. Mörri vs Ulla Taalasmaa!

5.ISI

Mörri jumaloi isiä, mitä muuta voinkaan heidän erityisestä suhteestaan kertoa. Viime viikonloppuna olin poikien kanssa keskenään kotona ja Mörri oli todella stressaantunut... Vain koska isi ei ollut kotona. Siinä on jo lujittunut suhde ja voitte kuvitella sitä onnea kun iskä viimein saapui kotiin.

Moni kenelle tunnustuksen haluan antaa on varmaan sen jo saanut, mutta jos ei niin kiva olisi kuulla teidän TOP 5:

Luolaleijonan klaani

Herra Mäykynen ja Elli- neiti

Temppukissat

Hellun ja Misun uudet tuulet

Balineesiprinssi

Topin ja Pepin blogi

4 kommenttia:

MissMisery kirjoitti...

Uijuijui, aivan ylisöpö tuo vimppa kuva! Siihen voi kuvitella sellaisia pieniä sydämiä leijumaan ilmassa.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Ihana tuo Mörrin pehmopuoli. Ensin painitaan ja sitten ollaan taas välillä niin lutuisia kehrääjiä :)

Kiitos tunnustuksesta! Meilläkään niitä ei ole blogiin yleensä laitettu, mutta tämä kyllä vaikutti poikkeuksellisen kivalta. Katsotaan, jos ehditään jossain vaiheessa kasailemaan jotain TOP5-listaa.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Jokaisessa taloyhtiössä tulisi olla kissa/kissoja, jotka seuraavat pihalla/kadulla kulkijoiden jokaista liikahdusta. :D Kissat eivät kerro havainnoistaan ihmisille. :)

Kuovi kirjoitti...

Laitan nyt tämän viestin tähän, kun en teitin sp-osoitetta löytänyt mistään näkyviltä... Tuosta teidän ylihienosta parvekeverkotuksesta olisi pari kysymystä! Meille tulee kanssa muutto kerrostaloon heinäkuussa ja parvekkeelle pitäisi verkko laittaa... Meillä tosin on koko parveke ihan betonia, siis myös tuo etukaide... Onko tuo teidän verkotus miten tehty: onko sitä jouduttu kiinnittelemään noihin parvekkeen rakenteisiin vai onko se jälkiä jättämättä poistettavissa? Entä tuo verkko, onko tuo reikäkoko sopiva, siis ettei kissa saa rei'ästä mahtumaan päätään? Ja mitä tuo verkko on, siis kun niitä on niin monennimisiä... Muutenkin kaikki lisätiedot olisivat tervetulleita, mulla kun ei tuosta verkotuksesta ennestään ole minkäänlaisia kokemuksia... Jos jaksat vastailla ja et tähän halua kovin pitkiä sepustuksia kirjoitella niin meihin saa yhteyden myöskin sähköpostilla: kuovinlaulu(at)suomi24(piste)fi.