CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

maanantai 12. heinäkuuta 2010

Gaston 1 vuotta!

Niin se aika on vain mennyt taas vuoden eteenpäin ja olen ollut onnellisessa asemassa saadessa todistaa mahtavan persoonan kasvamista.
(Ylin kuva täältä)

Minun Pikku G täyttää siis tänään vuoden ja olen myös siitä ollut onnellinen kun teini- ikä on alkanut väistymään kunnolla ja tilalle on tullut ihanan hellyydenkipeä pikku poika.

Traktori on viettänyt päivän hyvin pitkälti veljien kanssa, mutta suukkoja on sadellut pitkin päivää ja hellettä on riittänyt juhlapäivään. Parveke onkin kovassa käytössä, sillä siihen ei kuuma keskipäivän aurinko paista.

En voi muuta sanoa kuin toivottaa onnea tälle ihanuudelle joka vei minun sydämen täysin heti ensi rääkäisyllään. Paljon onnea myös Korpicoon's Ginille!

lauantai 10. heinäkuuta 2010

Komppanian paluu

Vihdoin tämä tietokonenero sai kuvankäsittelyohjelman ladattua ja pystyn päivittelemään tänne tapahtuneita. Tosiaan palvelusväki on vähentynyt yhdellä ja vaihtunut tittelin Kamarineidoksi. Palvelun laatu ei toki ole kärsinyt tästä muutoksesta lainkaan.



Gaston on suhtautunut muutokseen todella hienosti. Hän on aina toki ollut aivan nössykkä ja pyörinyt jatkuvasti minun ympärillä. Toki tämä piirre on hiukan korostunut kun olemme jääneet nyt neljästään. Aamuisin saan todella rajuja rakkaudenosoituksia 6.7kg voimalla. Siinä kyllä herää vähemmästäkin ja ilman kellon soittoa.



Alunperin oli tarkoitus että Mörri muuttaa pois palvomansa ihmisen mukana. Hän olikin yhden yön poissa kotoa, mutta tuli heti seuraavana aamuna takaisin. Mörri oli esittänyt äänekkäitä vastalauseita kun oli jäämässä yksin. Mörri tuli sitten takaisin kotiin ja kun olin itse lähdössä töihin meni hän piiloon kiipeilytelineen koloon eikä suostunut tulemaan millään enää ulos. Eli hänen on ollut hyvä kotona.

Mici puolestaan jatkaa omalla normaalilla tyylillään. Häntä ei ole ainakaan näkyvästi häirinnyt muutokset, tosin vauhti on lisääntynyt. Nyt kun kotimme on hiukan askeettisessa muodossa on täällä ollut tilaa juosta ja telmiä.


Kävimmehän me tosiaan 4.7. pyörähtämässä Oulun rotukissanäyttelyssä. Teimme siis turhan reissun, sillä olin epähuomissa sekoittanut kategorian ja ryhmän ilmottautumisvaiheessa, joten Gaston diskattiin. No, tekevälle sattuu...

Epävirallisen arvostelun toki saimme "oikealta" tuomarilta ja siihen olin tyytyväinen: Hyvin kehittynyt, hyvä/iso luusto, isot silmät, hyvän pituinen häntä, tiheä turkki, "very sweet boy".

Meillä oli kuitenkin todella kiva päivä. Näimme paljon tuttuja ja oli kiva jälleen vaihtaa kuulumisia muiden kissaihmisten kanssa. Myös kasvattaja kävi turistina paikalla ja muitakin samasta kissalasta pennun hankkineita oli liikenteessä.

Gastonin kaunis sisko, Koripicoon's Gini valmistui hienosti Championiksi ja jää nyt ainakin hetkeksi näyttelytauolle. Onnittelut vielä kerran BigDaddyn poppoolle!

"Jaa, ei sieltä nyt sitten tullutkaan mustavalkoista kissaa?!"