CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

torstai 25. maaliskuuta 2010

Kuulumiset ja hammaspeikon ehkäisy

Gastonin mahavaivat eivät ole vieläkään täysin laantuneet. Palvelusväki haistelee ja kuuntelee vainoharhaisena vessan ovella, kun herra toimittaa tarpeitaan. Valitettavasti kuitenkin työt sotkevat 24/7 tarkastelua, joten täysin varmoja emme luonnollisesti ole mitä Kassu toilettiin toimittaa. Inupectia ollaan edelleen annettu kahdesti päivässä ja ruokahalussahan ei ole mitään vikaa.

Olemme nyt päättäneet testauttaa Gastonilta Giardian, sillä haluamme sulkea mahdolliset -ei toivotut- vieraat ulkopuolelle. Monet oireet sopivat kyllä Kassun osalta Giardiaan ja kauhunsekaisin tuntein tulen odottamaan tuloksia.
No, ei muuta kuin kakanmetsästys hommiin! Että sellainen viikonloppu meillä...


Täällä kun on tuota huolta ja murhetta ollut viimeisen 5kk aikana ihan tarpeeksi niin yritän nyt eliminoida yhden, hammaspeikon!
Kävin tänään ostamassa eläinkaupasta eläinten hammastahnan Virbacin sekä kaupasta kolme iloisenväristä lasten hammasharjaa. Toki mukaan lähti mitä mauttomin hammasmuki kylpyhuonetta ilahduttamaan.


Gaston päätti kuiviltaan testata hammasharjaansa, jonka hän itse näistä kolmesta valitsi. Saa nähdä miten iltapesut sujuu.

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Pakki ylösalaisin

Kun ehdin kotona todeta, että ei ole ollut pitkään aikaan mitään blogitettavaa, niin Gaston päätti järjestää sellaista.


Kaksi päivää sitten huomasimme, että selkeästi oli Gastonin ruokahalu jälleen laantunut. Päätimme sitten syöttää enemmän lihaa, että pojat saa vielä enemmän vaihtelua ruokavalioon. Ilokseni kauppaan oli tullut possun kieltä sekä eläinkauppaan on tullut broilerin sydämiä. Näitä myös lisäsin maisteltavaksi.


Eilen sitten alkoi järkyttävä "kura" haisemaan huushollissa ja eikös Pikku G ollut käynyt hoitamassa vetelät myös villapöksyilleen. Siinä putsatessa sitten mietimme mitä ihmettä oli tapahtunut. Myöhemmin illalla sama toistui ja nyt kura oli ihan puhdasta kuravettä, näin kevään kunniaksi.


Päätimme seurata tilannetta ja kun polkutyynyltä löytyi aamulla pikku lammikko, annoimme heti annoksen hyväksi havaittua Promaxia.

Tänään on onneksi ruokakin maistunut ja meno ollut todella keväistä. Joten ehkä liika annos lihaa ja possun kieli laittoi pakin sekaisin. Toivotaan että elämä taas normalisoituu, kun näitä suolistovaivoja on ollut tälle keväälle jo ihan tarpeeksi.

perjantai 19. maaliskuuta 2010

Huh ja helpotus!

Eli Oona on löytänyt tiensä kotiin jo muutaman päivä sitten :) Täällä ollaan hyvin helpottuneita!

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Huomio!

Gastonin kasvattajan tyttö on kateissa, joten mikäli kukaan on mahdollisesti nähnyt Oona Vikeväistä, niin ottakaa yhteyttä poliisiin!

Lisätietoja kuvien kera Iltalehdestä sekä Facebookista!

Perheelle toivotamme paljon voimia halausten kera!!!

perjantai 12. maaliskuuta 2010

Mikä sieltä tulee?


"Mikä tuo ääni oli? Joko sieltä nyt tulee ne minun ruoat Saksasta?"



"Ai eikö? Aha, iskä lähti töihin"



"Mikäs... mikä se... Jaa, naapuriko se sieltä tuli pihaan?"



"Mutta joku on kyllä nyt tulossa... Pakko on!"



"Olisiko se sittenkin kevät?"

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Seinäjoen kuulumiset!

Koska ottamani kuvat Seinäjoelta meni pilalle, saatte tyytyä demostroituihin näyttelytunnelmiin!


Päivä (7.3) oli todella upea sekä yllättävä! Minä jännitin taas kuin viimeistä päivää, mutta se ei onneksi estänyt Gastonin esittelyä :)

Tuomarina oli Ruotsalainen Marie Westerlund, joka antoi ensin EX1:sen. Kommentteihin oli todella tyytyväinen: Hyvä koko, kauniisti alkanut pään luusto kehittymään, hyvä turkki sekä kauniit pilkut (vielä vauvakarvaa) ja kaiken kaikkiaan saimme positiivisia kommentteja.

Värin paras valinnassa meitä oli kolme ja Gaston sai siis BIV:n. Olin aivan innoissani sekä ihmeissäni!

TP- valinnassa päihitimme toisen coonin ja olimme lopulta kolmansia. Meitä oli siis 6 tai 7, en nyt jännitykseltä muista :D Tuomari vielä sanoi Kassun kohdalla, että kun ikää tulee lisää niin "perfect".

Avokki oli kuullut kun meille TP:ssä hävinnyt coonin omistaja oli puhunut puhelimeen: " Me hävittiin 10kk ikäiselle urokselle, eli siis tosi hyvin meni". Gaston ei ole vielä edes 8kk ikäinen ;) Mamma on niin ylpeä mutta ennen kaikkea onnellinen!